Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

η Εταιρια

βιοαποικοδομήσιμα λάδια Ecolabel

Βιοαποικοδομήσιμα λάδια ecolabel

Η ΠΡΟΓΑΙΑ Ε.Π.Ε. είναι ελληνική εταιρία με έδρα στην Αθήνα που ειδικεύεται στην εμπορία βιοαποικοδομήσιμων λιπαντικών ναυτιλίας και βιομηχανίας καθώς και ειδικών λιπαντικών και χημικών προϊόντων. Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν και ξεπερνούν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές για εξειδικευμένες εφαρμογές. Είναι επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Μέση Ανατολή και την Νοτιοανατολική Ασία(Biomax), του Αμερικάνικου οίκου CALUMET BRANDED PRODUCTS LLC αντιπροσωπεύοντας τα κορυφαία εμπορικά σήματα BELRAY και ROYAL PURPLE

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ​

ecolabel λιπαντικά

Η εταιρία προσανατολίζεται στην λιανική και χονδρική πώληση προϊόντων πρωτοποριακής τεχνολογίας, με βασικό άξονα τα συνθετικά και βιοδιασπώμενα λιπαντικά.

Η τεχνολογία αιχμής του αμερικάνικου οίκου CALUMET και των προϊόντων BELRAY και ROYAL PURPLE διασφαλίζει τα κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά για χρήσεις εξειδικευμένων εφαρμογών.

Ecolabel βιοαποικοδομήσιμα λάδια  

Η χρήση λιπαντικών για χερσαίες εφαρμογές περιλαμβάνει ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται τόσο με τις απαιτήσεις των κατασκευαστών, όσο και με τις απαιτήσεις των έργων αναφορικά με τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις.

Η γκάμα των προϊόντων της CALUMET υπερκαλύπτει τις τεχνικές προδιαγραφές λόγω της προηγμένης συνθετικής τεχνολογίας τους, αλλά παράλληλα περιλαμβάνει και εξειδικευμένα βιοαποικοδομήσιμα προϊόντα, που εκτός της ποιοτικής τους υπεροχής, προστατεύουν και το περιβάλλον. Τα προϊόντα αυτά εντάσσονται στην γκάμα των προϊόντων Royal Purple με την ονομασία Biomax και φέρουν την περιβαλλοντική πιστοποίηση EU Ecolabel της τελευταίας έκδοσης (2020). 

Τα εν λόγω λιπαντικά, σε περίπτωση διαρροής, δεν ρυπαίνουν αλλά αποικοδομούνται με φυσικό τρόπο από μικροοργανισμούς του περιβάλλοντος,. Είναι ιδανικά για χρήσεις, όπως εκσκαφές, λατομικές εργασίες, διατρήσεις, διανοίξεις κλπ,  σε ευαίσθητα περιβάλλοντα που μπορεί να προκληθεί ρύπανση του εδάφους, του υδροφόρου ορίζοντα ή των υδάτινων αποδεκτών, όπως οι λίμνες, τα ποτάμια και η θάλασσα.

βιοαποικοδομήσιμα λάδια

Τα βιοαποικοδομήσιμα λιπαντικά CALUMET για χρήσεις στην ναυτιλία, περιλαμβάνουν όλες τις εφαρμογές όπου είναι πιθανή η επαφή λιπαντικού με την θάλασσα και καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές των κατασκευαστών, όπως και τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές της EPA:  VIDA/VGP. Είναι διαθέσιμα για χρήσεις στα συστήματα προώθησης (Stern Tube oils), τα υδραυλικά συστήματα (Hydraulic oils) και συστήματα γραναζοκιβωτίων (Gear Oils). 

Η εταιρία εμπορεύεται, επίσης, τα Βιομηχανικά Λιπαντικά και Χημικά Προϊόντα της CALUMET, που έχουν αναπτυχθεί για ιδιαίτερες εφαρμογές ανά κατηγορία, όπως: Βιομηχανίες Τροφίμων, Καλλυντικών, Φαρμάκων, Χαρτιού,  Αλουμινίου κλπ.

Τα προϊόντα αυτά φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας (π.χ NSF approvals για τα λιπαντικά τροφίμων – food grades), αλλά παράλληλα και όλες τις σχετικές εγκρίσεις κατασκευαστών ανά εφαρμογή, αφού στην συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων, οι τεχνικές απαιτήσεις είναι εξειδικευμένες.

ecolabel λάδια

Αντιπροσωπευση

CALUMET BRANDED PRODUCTS LLC

Η εταιρία είναι ο επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Μέση Ανατολή και την Νοτιοανατολική Ασία(Biomax), του Αμερικάνικου οίκου CALUMET BRANDED PRODUCTS LLC. 

Bel-Ray

Η εταιρία έχει την αντιπροσώπευση της εταιρίας Bel-Ray στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Μέση Ανατολή. 

Royal Purple

Η εταιρία έχει την αντιπροσώπευση της εταιρίας Royal Purple στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Μέση Ανατολή.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ